≡ Menu

Vas zanima kakšno bo vreme v Ankaranu? Za informacije glede vremena, si lahko ogledate stran Vreme in preverite vremensko napoved za Ankaran.

Trenutno lahko na strani najdete vreme za 3 dni, dodatno pa bomo dodali tudi vremensko napoved za 7 in 10 dni.

V kolikor se nameravate odpraviti v Ankaran samo za kakšen dan ali dva, je zelo pomembno na kakšno vreme boste naleteli, tako da si ga oglejte preden se odpravite.

V kolikor pa nameravate v Ankaranu ostati več dni in potrebujete tudi kakšno prenočišče, jih lahko najdete na apartmaji v Ankaranu in jih enostavno rezervirate. Ogledate si lahko ponudbo za nekaj dni v naprej ali kakšno last minute akcijo za Ankaran.

apartmaji-ankaran

Na stran Apartmaji v Ankaranu smo dodali nekaj novi apartmajev v Ankaranu.

Če se nameravate odpraviti na kratek dopust na slovensko obalo ali že iščete apartma za poletni dopust in bi ga radi preživeli v Ankaranu, najdete sedaj na strani večje število apartmaji, ki jih lahko med seboj primerjate in najdete nekaj zase in za svojo družino.

Največjo ponudbo najdete v kompleku Hotel & Resort Adria apartments, kjer lahko prav tako najamete veliko različnih apartmajev. Oglejte si jih.

apartmaji ankaran

Veliko ljudi, ki se želi odpraviti v Ankaran, bi rado bivalo v hotelu. Na strani hoteli v Ankaranu najdete nekaj osnovnih predlogov za bivanje in lahko na hitro preverite ponudbo in cene.

S pomočjo iskalnika na strani boste tako zelo hitro preverili cene za hotelske sobe in ostalo ponudbo. Preko povezave pri vsakem hotelu dobite dodatne informacije in možnost enostavne rezervacije. Veliko večino rezervacij hotelov lahko tudi brezplačno prekličete (bo napisano ob samem postopku rezervacije), tako da če želite rezervirati hotel ali sobo v zasedenem terminu, lahko opravite rezervacijo in v kolikor v prihodnje najdete še kakšno boljšo ponudbo, tisto prvo prekličete.

Kakšne so vaše izkušnje z hoteli v Ankaranu? V katerih ste že bivali?

Se odpravljate v Ankaran in potrebujete apartma? Potem ste se oglasili na pravi strani, saj najdete ponudbo na strani apartmaji v Ankaranu.

Tam si lahko ogledate nekaj zanimivih apartmajev in dobite ideje, kje bi na svojem dopustu lahko bivali. Posebnost strani je tudi iskalnik za primerjavo apartmajev, saj boste tako našli samo tiste apartmaje, ki so v vašem željeme času na voljo. Tako ne boste po nepotrebnem izgubljali časa s klicanjem okoli in preverjanjem cen ter ponudbe. Prav tako pa boste na strani z rezultati našli tudi fotografije in druge informacije o apartmajih.

Zraven tega lahko na strani preverite tudi apartmaje in prenočišča v drugih kraji na Primorskem, ostali Sloveniji ali Evropi. Samo vpišite ime kraja in našli boste nekaj prostih prenočišč. Primerjajte jih in jih enostavno rezervirajte.

Za vas pripravljamo novo stran o Ankaranu in kot pove že njeno ime, bo glavna tema strani turizem.

Na strani bomo spremljali turistično ponudbo v Ankaranu in njegovi okolici. Predstavili vam bomo apartmaje v Ankaranu in druge oblike prenočišč, ki jih najdete v Ankaranu.

Zraven tega bomo spremljali tudi druge družabne dogodke in prireditve, ki se tukaj odvijajo.