≡ Menu

Apartmaji v Ankaranu – primerjajte cene

Apartmaji v Ankaranu so najbolj priljubljena oblika prenočišč. Preverite jih lahko s pomočjo spodanjega iskalnika, tako da vpišete Ankaran in datume.
Booking.com
Na strani z rezultati se vam bodo tako pokazali prosti apartmaji v Ankaranu in cena za najem za obdobje, ki ste ga izbrali. Pri vsakem apartmaju so seveda na voljo dodatne informacije in druge podrobnosti, ki so pomembne pred rezervacijo apartmaja.

Apartmaji v Ankaranu 2023

Vila Cedra

Večji turistični kompleks apartmajev Vila Cedra se nahaja cca. 300m od morja. Na voljo je večje đtevilo apartmajev za 2 ali 3 osebe. Sobe so opremljene z internetom in klimo. V sklopu turističnega kompleksa najdete igrišče za tenis, zunanje in notranji bazen ter druge zanimivosti, tako da je namestitev Vila Cedra v Ankaranu odlična izbira. V ceno najema je vštet tudi polpenzion. Preko spodnje povezave lahko preverite več informacij o apartmaju.

  Več info in rezervacija

Adria apartments

Adria apartments so del kompleksa Hotel & resort Adria Ankaran, na volj pa so vam apartmaji v bližini morja za 4 osebe, kjer je možno dobiti tudi zajtrk. Apartmaji so klimatizirani, z brezžičnim internetom, opremljeno kuhinjo, ločeno kopalnico in dvema spalnicama. V sklopu kompleksa apartmajev najdete tudi razna športna igrišča, mini golf in druge aktinosti za preživljanje dopusta.

  Več info in rezervacija

Vila Adriatic

Tudi v Vili Adriatic najdete večje število apartmajev, ki so namenjeni predvsem družinam. Na voljo so apartmaji 2+1, 2+2 in triposteljne sobe. Apartmaji Vila Adriatic imajo balkon z razgledom, klimatsko napravo, lcd tv in so cca. 300 m od plaže. Pri nastanitvi je vključen zajtrk ali polpenzion, več informacij o ponudbi pa prejmete preko spodnje povezave.

  Več info in rezervacija

Apartmaji Mara

Apartmaji s pogledom na morje za 2 ali 3 osebe, klimo, brezžičnim internetom, lcd tv in možnostjo rezervacije brez kreditne kartice. Nekoliko so oddaljeni od morja.

  Več info in rezervacija

Apartmaji Butinar pri kapitanu

Apartmaji se nahajajo nekoliko bolj v notranjosti Ankarana. Na voljo so apartmaji za dve, tri ali 5 oseb. V prostornih apartmaji najdete brezplačen wifi, opremljeno kuhinjo, klimo, nekateri pa imajo na voljo tudi teraso ali balkon z razgledom.

  Več info in rezervacija
apartmaji v ankaranu

Ugodni apartmaji v Ankaranu – primerjajte jih

Ostale informacije za apartma v Ankaranu

S pomočjo iskalnika boste tako lahko preverili apartmaje Butinar pri Kapitanu, Adria apartments in sobe Sv. Katarina. V Ankaranu najdete tudi kar nekaj vil, kjer lahko najamete sobo. Na voljo so vam vila Bor, Cedra in Venice. Primerjajte cene za najem sobe in jo enostavno rezervirajte preko povezave na strani z rezultati.

Cena za najem apartmaja v Anakaranu je seveda odvisna od sezone. Tako je za poletno sezono priporočljivo rezervirate apartma kar se da hitro, saj so glede na malo manjšo ponudbo zelo hitro zasedeni. Velika zasedenost je tudi v času prvomajskih praznikov in v septembru, tako da je rezervacija vsaj nekaj mesecev v naprej priporočljiva tudi za ta del leta.

Uporabite zgornji iskalnik in preverite ponudbo. Apartmaji v Ankaranu in dopust v tem lepem kraju si boste zagotovo dolgo zapomnili.