≡ Menu

Hoteli v Ankaranu

Zraven apartmajev v Ankaranu, pa najdete tukaj tudi kar nekaj hotelov, kjer lahko najamete sobo za krajše ali daljše bivanje. Vpišite Ankaran in datume ter preverite ponudbo hotelov v Ankaranu.
Booking.com

Hoteli Ankaran

S pomočjo zgornjega iskalnika boste najbolj enostavno preverili hotele v Ankaranu. Glede na to, da se večina odpravlja na dopust ali počitnice v določenem terminu, lahko z iskalnikom preverite proste termine in ceno prav za to obdobje. Vpišite datume, ki vam odgovarjajo in število oseb ter primerjajte cene za hotele v Ankaranu in drugje.

Hotel Oltra

Hotel Oltra se nahaja na Jadrnaski cesti in je nekaj minut oddaljen od plaže. Na voljo so različne sobe za 1, 2, 3 ali 4 osebe. Sobe so klimatizirane, na voljo je brezplačni wifi, spa s savno, brezplačno parkirišče, v ceno sobe pa je vključen tudi zajtrk.

Hostel Jadran

Zraven hotela najdete v Ankaranu tudi hostel. Hostel Jadran ima 5 različnih sob, sobe s skupnimi ležišči za 4 ali 6 oseb in 2. dvoposteljni sobi. Hostel se nahaja na poti v Koper, tako da ni primeren za tiste, ki bi radi bili blizu morja, na voljo pa so ugodna prenočišča. Na voljo je brezplačen wifi.

Ostala prenočišča in hoteli v Ankaranu

Zraven Ankarana si lahko ogledate hotele in hostle tudi v drugih krajih v Sloveniji in Evropi. Vpišite ime kraja, mesta ali regije in primerjajte ugodno ponudbo hotelov, hostlov in drugih oblik prenočišč.

Med ponudbo hotelov v Ankaranu seveda ne smete pozabiti na hotel Convent in hotel Oltra.